GIANTS

Alice Fernbank and Svend-Erik Engh

GIANTS er dels en fortælleforestilling med Svend-Erik Engh og Alice Fernbank på engelsk, dels en workshop for skoler, hvor engelsk bliver lært på en vidunderlig levende måde og dels er det GIANTS for Business, hvor vi arbejder med at få ledere til at fortælle historier med et større udsyn.

Det her maleri skabte vi en eftermiddag efter en samtale om vores vision med GIANTS.

Vi spiller forestillingen GIANTS i The Scottish Stortytelling Centre, Edinburgh, Skotland den 29. april kl. 19.30-21.30 i forbindelse med TradFest.

Kirkecafé i Bistrup Kirke den 20. marts

Er gået i gang med forberedelserne til Kirkecaféen i Bistrup Kirke den 20. marts kl. 10 – 12.

Jeg har været på denne café tre gange før og jeg glæder mig til gensynet.
Mine historier blive en blanding af fortællinger fra et liv levet på kanten, historier om foråret og historier fra min nye forestilling om vikinger.

Riot, Rant and Rebellion

Øver med Jan Bee Brown, Bob Mitchell og Alice Fernbank. Vi er i gang med at lave en forestilling på engelsk om ROBIN HOOD: RIOT, RANT & REBELLION!

Jeg fortæller dels historien om Jens Langkniv, dels historien om min mormor,

der engang under anden verdenskrig cyklede fra Elverum til Lillestrøm med en pose kartofler bag på cyklen. Hver gang, hun kom til en tysk kontrolpost, måtte hun køre en omvej op i fjeldet. Da hun nærmede sig hjemmet i Rælingen ved Lillestrøm, stod der pludselig to unge tyske soldater med maskinpistoler. Min mormor var så træt, at hun ikke kunne tænke og slet ikke køre en lang omvej. Så hun kørte hen til de unge soldater og skældte dem hæder og ære fra, hvorefter hun cyklede forbi dem . Da hun kom hjem til sin familie med de ti børn, var glæden stor over alle de kartofler.

 

Her er lidt om forestillingen:
The date is Sunday 6th, the venue is the The Scottish Storytelling Centre at the story court the time 7pm – 9pm  (the bar will be open).

This is the blurb that will be in the brochure:

WANTED: DEAD OR ALIVE! An evening of anarchic tales from around the world, celebrating Robin Hood’s role in Scotland’s May Day traditions. Join our merry band of storytellersJan Bee Brown, Alice Fernbank, Svend-Erik Engh and Bob Mitchell for tales of rebellion and riotous behaviour from Germany, Denmark, Jamaica, Sherwood and Scotland. Featuring a rogue’s gallery of infamous outlaws Jens Langkniv, Pirate Klaus ‘Tip the Mug’, Three Fingered Jack and Scotland’s very own Rabbie Huid… ranting Jamie MacPherson.

Vikings

“Vikingerne kommer!” – råbet gjalder ud over bakkerne, der fører ned til fjorden, hvor vikingeskibet langsomt, uendeligt langsomt bevæger sig ind mod kysten.

Frygt og rædsel fulgte med råbet “Vikingerne kommer!”. Høje, rødhårede voldsmænd, der hærgede de lande, de mødte på deres færd.

Er det hele sandheden? Forestillingen er en rejse ind i nogle af de historier, der har formet vores billede af vikingerne og giver et mere nuanceret billede. Hvorfor var skotterne ikke så rædselsslagne som englænderne? I sagnet om Kong Skjold var det nordboerne selv, der så skibet komme og alligevel reagerer de med frygt – frygtede bønderne deres egne?

Forestilligen varer 54 minutter, koster 6500,- kr. og fås i en dansk og i en engelsk udgave. Forestillingen er med en lokal musiker.

Skype eller Zoom coaching

Det føltes helt klart forløsende at fortælle min historie:) Og det er helt sikkert ikke sidste gang. Så endnu en gang kæmpe mange tak for de gode redskaber du har givet mig med på vejen…”  –  Camilla Nørgaard, Ph.d. studerende, UCC, Carlsberg Campus

  • Du er i tvivl om, hvad du skal fortælle.
  • Du er i tvivl om, hvordan du fortæller det.
  • Du er i tvivl om, hvorvidt dine historier virker efter hensigten.

Lad os tales ved en times tid og tingene vil stå klarere for dig.
Det er ikke sådan, at jeg får dig til at blive mere glat og poleret i din kommunikation.

Jeg finder din måde at fortælle på, autentisk og ærligt.

Giv det en chance ligesom lederne i Mikrosoft og Novozymes, forskerne i UCC eller hvem der ellers har gjort brug af min mangeårige erfaring med at lytte det bedste frem i som fortæller.